Sayın veliler! Çocukları televizyondan uzak tutalım.

Lütfen çocuklarımızı televizyondan uzak tutalım !!!

Lütfen çocuklarımızı televizyondan ve onun olumsuz etkilerinden uzak tutalım. Okulumuz üzerinde yapılan kısa bir değerlendirmede çocukların %90´ının evdeki zamanlarının büyük çoğunluğunu televizyon başında geçirdiği tespit edilmiştir. Bu da doğal olarak öğrenci başarısını büyük oranda düşürmektedir. Ayrıca çok televizyon izleyen çocuklarda davranış bozuklukları da tepit edilmiştir. Çocuğunuzun geleceği için onları televizyondan uzak tutun. Çocuklarınızla bol bol vakit geçirin. Onları dinleyin, çünkü çocuklar dinlenmeyi, büyük insanlarmış gibi muamele görmeyi severler ve de bu onların kişisel gelişimlerine katkı sağlar. Bu konularda bilgi sahibi olmak isterseniz okulumuz öğretmenleri sizlere yardım etmeye her zaman hazırlar.

Haydi veliler! Çocuklarımıza hep beraber iyi bir gelecek kuralım.